dimarts, 4 de febrer del 2014

Flors per al Nadal  /  Flores para Navidad



http://www.youtube.com/watch?v=Ut57HTiLs-o




Festa de Nadal dates sempre especials. 

Al llarg de la vida, el Nadal adquireix formes i matisos diferents: Nadal de la infància, gairebé sempre màgic; Nadal en què falta algun ésser especial, dures, tristes, visqudes entre la boirina del no pensar i la calor i protecció emocional dels majors, Nadal amb fills petits al teu voltant nadal per i per a ells, Nadal ......



Les flors al final i també al principi són sentiments, Missatges, que expressen allò que les paraules no poden arribar a explicar. Aquella frase tan escoltad: "una imatge vals més que mil paraules", defineix el concepte el missatge que volem transmetre.



Flors per Nadal? Per descomptat, però sobretot flors per tot l'any. Les flors transmeten missatges, sentiments i aquests no coneixen època de l'any, ni de gèneres.



Gaudim d'elles ...


Floristeria i Antiguetats a Olesa de Montserrat









Fiesta navideñas fechas siempre especiales.

A lo largo de la vida la Navidad adquiere formas y matices diferentes, navidades de la infancia, casi siempre mágicas; navidades en las que falta algún ser especial, duras, tristes, vívidas entre la neblina del no pensar y el calor y protección emocional, de los mayores, navidades con hijos pequeños a tu alrededor,  navidades por y  para ellos, navidades......

Las flores al final, y también  al  principio, son  sentimientos. Mensajes, que expresan aquello que las palabras no  pueden llegar a  explicar . Aquella frase tan oída: "una imagen vales más que mil palabras", define el concepto, el mensaje que queremos transmitir.

Flores para Navidad? Por supuestopero sobre todo flores para todo el año. Las flores transmiten mensajes, sentimientos y estos no conocen de época del año, ni de géneros .

Disfrutemos de ellas ...
 

Floristeria y Antigüedades en Olesa de Montserrat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada