dijous, 14 d’agost del 2014

Blanco

¿Porque he elegido este color? Porque me parece precioso, pero siguiendo el hilo mental…. ¿Hay algún color que no sea bonito? Creo que no.

Aunque este es especial una página en blanco en la que puedo escribir los sueños y las realidades , que me acercan cada momento a convertirme en más dueña de mi vida, nunca es demasiado, sentir la magia del día a día ,utilizarlo como base de mil y una transformaciones.

Tiene tantas posibilidades, tantas……. Que definirlas me parece infravalorarlo, limitarlo.

Voy a seguir pintando en este lienzo blanco que nos brinda la vida sin definiciones, sin “corses”, sin estereotipos. Desde la libertad desde la creatividad desde el amor y desde el convencimiento de que el mundo es amplio y sobre todo blanco.

Por todas estas razones hoy he preparado estos montajes florales en este color .

Nuestra tienda ahora en Olesa de Montserrat ya es blanca!

Floristeria y Antigüedades en Olesa de Montserrat

Mª José Castell



Per què he triat aquest color? Perquè em sembla preciós , però seguint el fil mental …. Hi ha algun color que no sigui bonic? Crec que no. Per què he triat aquest color? Perquè em sembla preciós , però seguint el fil mental …. Hi ha algun color que no sigui bonic? Crec que no.

Encara que aquest és especial una pàgina en blanc en la qual puc escriure els somnis i les realitats, que m'apropen cada moment a convertir-me en més propietària de la meva vida, mai és massa, sentir la màgia del dia a dia, utilitzar-ho com a base de mil i una transformacions.

Té tantes possibilitats, tantes……. Que definir-les em sembla infravalorar-lo, limitar-ho.

Vaig a seguir pintant en aquest llenç blanc que ens brinda la vida , sense definicions , sense “corses”, sense estereotips . Des de la llibertat des de la creativitat des de l'amor i des del convenciment que el món és ampli i sobretot blanc.

Per totes aquestes raons avui he preparat aquests muntatges florals en aquest color .

La nostra tenda ara a Olesa de Montserrat ja és blanca!

Floristeria i Antiguetats a Olesa de Montserrat

Mª *Josè Castell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada