divendres, 17 d’octubre del 2014

Cheflera

Es una de las plantas más populares, es originaria de zonas tropicales como Taiwan, Nueva Zelanda y Asia sudoriental, tiene más de 150 especies.

Es una planta que se cultiva mucho mejor en el exterior, en climas sin heladas importantes o que estén bajo techado, para que no les caiga el frio directamente encima.

No necesita un riego abundante y menos todavía si hace fresco, en el caso de la cheflera siempre es mejor poco que en exceso. Difícilmente morirá por sequía , dará señales antes y tendremos la posibilidad de recuperarla regándola.

Abonar como casi todas las plantas en primavera y verano.

Es una planta que crece mucho y puede llegar a tener una altura importante, si la despuntamos puede tener una forma más redonda y densa en lugar de tan horizontal , si se queda pelada por la base podemos podarla para que de nuevos brotes.

Su multiplicación es muy fácil ya que se reproduce por esqueje.


Floristería y antigüedades en Olesa de Montserrat

Mª José Castell



És una de les plantes més populars, és originària de zones tropicals com Taiwan, Nova Zelanda i Àsia sur-oriental, té més de 150 espècies.

És una planta que es conrea molt millor en l'exterior, en climes sense gelades importants o que estiguin baix sostre, perquè no els caigui el fred directament damunt.

No necessita un reg abundant i menys encara si fa fresc, en el cas de la cheflera sempre és millor poc que a l'excés. Difícilment morirà per sequera , donarà senyals abans i tindrem la possibilitat de recuperar-la regant-la.

Abonar com gairebé totes les plantes a la primavera i estiu.

És una planta que creix molt i pot arribar a tenir una altura important, si la despuntem pot tenir una forma més rodona i densa en lloc de tan horitzontal , si es queda pelada per la base podem podar-la perquè doni nous brots .

La seva multiplicació és molt fàcil ja que es reprodueix per esqueix.


Floristeria i antiguitats a Olesa de Montserrat

Mª José Castell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada