dimecres, 15 d’octubre del 2014

Marantas y Calateas



Marantas y Calateas estas son las plantas de las que hoy vamos a ver  cuatro nociones, son plantas en la que existe una gran variedad de dibujos y colorido en su follaje.

Pertenecen a la familia Marantaceae y botánicamente son géneros diferentes  aunque  comúnmente se las suele confundir por su gran parecido y los cuidados que necesitan son básicamente los mismos.

Son originaras de América tropical. Las temperaturas mínimas ideales son entre 16-18 grados , cuando la temperatura es superior a los 30 grados , es importante que tengan una humedad ambiental alta , cosa que conseguiremos con facilidad pulverizando agua sobre sus hojas , no les gustan las corrientes de aire (en invierno) ya que son sensibles a ellas.

El riego será más abundante en verano y más espaciado en invierno, son plantas que necesitan de mucha luz, en la época de verano como casi todas las plantas si las ubicamos en un exterior con sombra lo agradecerán y las hará más fuertes y resistentes.

Floristería y antigüedades en Olesa de Montserrat

                        

Mª José Castell













Marantes i Calatees aquestes són les plantes de les quals avui anem a veure quatre nocions, són plantes en la qual existeix una gran varietat de dibuixos i colorit en el seu fullatge.

Pertanyen a la família Marantaceae i botànicament són gèneres diferents encara que comunament se’ls hi sol confondre pel seu gran semblat i les cures que necessiten són bàsicament les  mateixes.

Són originaries  d'Amèrica tropical. Les temperatures mínimes ideals són entre 16-18 graus , quan la temperatura és superior als 30 graus , és important que tinguin una humitat ambiental alta , cosa que aconseguirem amb facilitat polvoritzant aigua sobre les seves fulles , no els agraden els corrents d'aire (a l'hivern) ja que són sensibles a elles.

El reg serà més abundant a l'estiu i més espaiat a l'hivern. Són plantes que necessiten de molta llum.
En l'època d'estiu, com gairebé totes les plantes si les situem en un exterior amb ombra ho agrairan, i les farà més fortes i resistents.



Floristeria i antiguitats a Olesa de Montserrat

Mª José  Castell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada